• a

  • a

  • a

  • a

  • a

mercedes rouwauto
Mercedes lijkwagen
lijkwagen mercedes
Mercedes benz lijkwagen zilver grijs
Mercedes benz rouwvervoer

Mercedes-Benz rouwauto zilvergrijs

Kijk voor een filmimpressie in menubalk, maar let op: getoonde zilveren rouwauto in filmpje is inmiddels door allerlaatste model vervangen!

Deze (nieuw type) rouwauto is óók voor zelf rijden: zilvergrijze Mercedes- Benz rouwauto gevolgd door bijpassende zilvergrijze 6-deurs, inmiddels OOK vervangen door de allernieuwste!!, maakt de stoet compleet en geeft een zeer verzorgde uitstraling.
Deze allernieuwste zilveren lijkauto's zijn zowel mét geüniformeerde chauffeur, als voor zélf rijden te huur.
Beide rouwauto's zijn voorzien van een schitterende sterrenhemel en voor het vervoer van een kinderkistje kan er ook op het separatieruit gekozen worden voor bewegende roze vlinders.

Dit is de perfecte keuze tussen het traditionele zwart en modernere wit .

De rouwauto's hebben een extra grote doorgang waardoor vrijwel elke (Amerikaanse) kist en vele bloemstukken van div. formaat, probleemloos kunnen worden meegenomen.

De laadvloer is ruim en breed genoeg voor plaatsing van 2 kisten tegelijk. Mocht dit gewenst zijn, adviseren wij u uiteraard graag.

De rouwauto's hebben een elektrisch uitschuifbare vloer waardoor het in- en uitladen van de kist aanzienlijk wordt vergemakkelijkt, wat een voordeel is bij zelf rijden.

Uiteraard zijn de rouwauto's voorzien van een baar (in de kleur van de zilvergrijze rouwauto) en rok welke onder de vloer van de rouwauto's worden geplaatst zodat deze niet zichtbaar zijn en er maximale vloerruimte overblijft.

Als bijzonder uniek item is er speciaal voor Meijers Autobedrijf achterin een sterrenhemel ontwikkeld, welke een zeer speciaal effect geeft op zowel de kist als naastliggende bloemstukken. Wanneer er van buitenaf naar binnen wordt gekeken geeft dit bijzondere effect een zeer aparte uitstraling wat door vele cliënten enorm wordt gewaardeerd.

Meer weten? info@meijersautobedrijf.nl
Tel: 030 2441246 alleen tijdens kantoortijden of bij mobiel Bel ons

 


Bel voor meer info +313 0244 1246